NIVEA DRY ANTI-TRANSPIRANT
DE ULTIEME COMBINATIE VAN
EEN DROOG & FRIS GEVOELOntdek de meest effectieve NIVEA Dry anti-transpirants met een geur die je de hele dag fris houdt en beschermt tegen wat de dag ook brengt. 

Welke variant past het beste bij jou?

Ontdek de meest effectieve NIVEA Dry anti-transpirants met een geur die je de hele dag fris houdt en beschermt tegen wat de dag ook brengt. 

Welke variant past het beste bij jou?

Zelfvertrouwe​n om het beste uit je dag te halen.

Actief. Dynamisch. Zelfverzekerd. Met een droog, fris en vrouwelijk gevoel. NIVEA Dry Comfort laat je voelen alsof je de wereld aankunt door het langdurige droge gevoel en de rijke en poederachtige geur.

Fris en klaar voor elke uitdaging!

Uniek. Verfijnt. Krachtig. Nieuw: NIVEA Dry Fresh met een moderne bloemengeur voor een langdurig fris gevoel – zodat jij alles aankan wat de dag je brengt!

48U DROOG & FRIS

NIVEA DRY: MAXIMALE BESCHERMING

De NIVEA Dry deodorants geven dankzij de Dual Active-formule 48u lang betrouwbare bescherming met als resultaat een droog en fris gevoel. Dankzij de unieke technologie van het NIVEA Smart Shirt zijn de Dry formules aan de ultieme test onderworpen: het echte leven! *binnen het NIVEA assortiment.

Klik op het logo en kom alles te weten over NIVEA DRY ANTI-TRANSPIRANT.

Lees op onze website hoe NIVEA een speciale testmethode ontwikkeld heeft om de producten aan de ultieme levenstest te onderwerpen: het NIVEA Smart-shirt.