Uitleg voor consumenten

Ziet u als consument de bomen door het bos niet meer?  
U bent niet de enige!

NIEUW OP DE MARKT, hierna genoemd NODM, helpt je met het vinden van de nieuwste merkproducten en -diensten, gesorteerd in handige activiteiten en categorieën.

Je kunt op eenvoudige wijze de producten en diensten op je gemak bekijken en delen met vrienden.

De advertenties op NODM worden door merkhouders zelf vormgegeven en op het platform geplaatst. Merkhouders kunnen je via hun advertenties informeren over speciale acties en de wijze waarop je producten kunt aanschaffen of diensten kunt bestellen. Je kunt hierbij denken aan de webwinkel/fabriekswinkel van de merkhouder zelf; van door het merk gecertificeerde webwinkels en van winkels in steden en dorpen.

NODM maakt geen gebruik van cookies. Wij vinden dat jij moet bepalen welke productinformatie aan jou getoond wordt.
In onze visie mag productinformatie niet ‘gekleurd’ zijn door software op servers die jouw surfgedrag observeren en daaruit bepalen wat wel en niet voor jouw interessante producten en diensten zouden zijn.

NODM heeft ervoor gekozen dat je je niet als consument hoeft te registeren. Je weet daardoor zeker dat je privacy gewaarborgd is.

Wij wensen jou veel plezier bij het surfen door de voor jou interessante activiteiten en productcategorieën en hopen dat je ervleuke nieuwe producten zult vinden.

Bezoek ook de website Kreatikon

NIEUW OP DE MARKT, NODM en
NEW ON THE MARKET
zijn handelsnamen van NOTM Web Services

Sparstraat 15
7572 TP Oldenzaal
E-mail: info@nodm.nl
KvK-nummer: 08156979