Uitleg voor merkhouders

Wordt uw nieuwste product of dienst doeltreffend gevonden?

NIEUW OP DE MARKT, hierna genoemd NODM, biedt u de mogelijkheid om uw product of dienst te presenteren op dit unieke platform!

Merkhouders en de exclusieve Nederlandse importeurs van en dochterondernemingen met een buitenlands merk wordt de mogelijkheid geboden, voor een product of dienst van het betreffende merk, één of meerdere advertenties, gedurende een periode van 3 maanden, op het platform van NODM te presenteren.

Door middel van een in het platform geïntegreerde ‘Visual Page Builder’ kan eenvoudig een mooie interactieve advertentie in een activiteit en categorie naar keuze aangemaakt worden, die past bij uw product of dienst.

In advertenties op NODM wordt, in verband met het auteursrecht, altijd gebruik gemaakt van afbeeldingen, videopresentaties en geluidsfragmenten die op uw eigen bedrijfswebsite of een andere door u geselecteerde website (bijv. YouTube) staan.

In uw advertentie kunt u o.a. linken naar uw eigen website of webshop. Tevens kunnen geïnteresseerde consumenten, indien u deze mogelijkheid in uw advertentie opneemt, rechtstreeks contact met u opnemen om het product of dienst te bestellen. Ook kunt u vermelden in welke winkels, of door u gecertificeerde webshops, uw product verkrijgbaar is.

De geïnteresseerde consument kan de advertentie van uw product of dienst eenvoudig delen met vrienden via sociale media.

Via menu-tab ‘Registreren merkhouder’ kunt u namens uw bedrijf een verzoek voor het aanmaken van een account indienen. Hier wordt u verder geïnformeerd over de gebruiksvoorwaarden.

Meld u nu direct aan en start met adverteren op NIEUW OP DE MARKT

Bezoek ook de website Kreatikon

NIEUW OP DE MARKT, NODM en
NEW ON THE MARKET
zijn handelsnamen van NOTM Web Services

Sparstraat 15
7572 TP Oldenzaal
E-mail: info@nodm.nl
KvK-nummer: 08156979