Registreren 

Via dit registratieformulier kunt u namens uw bedrijf een verzoek voor het aanmaken van een account bij ‘Nieuw op de Markt’ indienen.
Om het registratieproces zo snel mogelijk af te handelen, wordt u verzocht het formulier correct en volledig in te vullen.
De gevraagde informatie met een rood sterretje (*) moet verplicht ingevuld worden.
De door u gekozen Gebruikersnaam dient met zorg gekozen te worden, omdat de gebruikersnaam op de website getoond kan worden.
Wij bevelen u aan hiervoor de bedrijfsnaam te gebruiken. Nadat u het registratieformulier, door het aanklikken van de toets REGISTREREN verzonden hebt, zal uw verzoek door ons op juistheid worden beoordeeld. Hierbij wordt onder andere onderzocht of uw bedrijf voldoet aan de criteria zoals in de Gebruikersovereenkomst verwoord zijn. In het algemeen zult u binnen vijf werkdagen d.m.v. van een e-mail geïnformeerd worden of het het door u aangevraagde account voor u geopend is. Indien uw bedrijf niet voor het adverteren op ‘Nieuw op de Markt’ in aanmerking komt, wordt u hierover d.m.v. e-mail geïnformeerd.
Vanaf het moment dat uw account geopend is, kunt u beginnen met het aanmaken van uw advertentie, deze als concept opslaan en controleren hoe deze er na publicatie uit zou komen te zien. U selecteert in welke activiteiten- en productcategorie uw advertentie wilt publiceren. Op het moment dat u tevreden bent kunt u de opdracht tot publicatie indienen.
Op dat moment gaat u een bindende overeenkomst met NIEUW OP DE MARKT aan. Na de ontvangst van uw opdracht tot publicatie ontvangt u via e-mail de factuur. Zodra het factuurbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, zullen wij uw advertentie op onze website onder de door u gekozen activiteiten- en productcategorie publiceren. Na publicatie blijft het mogelijk uw advertentie naar believen aan te passen. Tevens bestaat de mogelijkheid de advertentie naar een andere activiteiten- en productcategorie te verhuizen.

Verdere details kunt u in de Gebruikersovereenkomst nalezen.

  • Minimum length of 6 characters.
  • Contact Informatie

  • (1234 AB)
  • Contactpersoon

  • Algemene bedrijfsinformatie

  • (http://www.mijnwebsite.nl)
  • (NL00 BANK 0000 0000 00)
  • https://www.ibanbicservice.nl/Homepage.aspx
  • Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals in de Gebruikersovereenkomst en Aansprakelijkheid en vrijwaring is vermeld.