Jouw profiel

Fijn dat je je op ‘NIEUW OP DE MARKT’ aangemeld hebt.

‘NIEUW OP DE MARKT’ helpt je met het vinden van de nieuwste producten en diensten van vele merken, gesorteerd in handige activiteiten- en productcategorieën.

Je kunt op eenvoudige wijze de producten en diensten op je gemak bekijken en delen met vrienden.

Als geregistreerde gebruiker van het platform kun je je blijven informeren over de nieuwst ontwikkelde producten en diensten van Nederlandse en buitenlandse merken.

De advertenties op ‘NIEUW OP DE MARKT’ worden door merkhouders zelf vormgegeven en op het platform geplaatst. Merkhouders kunnen je via hun advertenties informeren over speciale acties en de wijze waarop je producten kunt aanschaffen of diensten kunt bestellen. Je kunt hierbij denken aan de webwinkel/fabriekswinkel van de merkhouder zelf; van door het merk gecertificeerde webwinkels en van winkels in steden en dorpen.

Zoals je weet maakt ‘NIEUW OP DE MARKT’ geen gebruik van cookies. Wij vinden dat jij moet bepalen welke productinformatie aan jou getoond wordt. In onze visie mag productinformatie niet ‘gekleurd’ zijn door software op servers die jouw surfgedrag observeren en daaruit bepalen wat wel en niet jouw interesses zouden zijn.

Onderstaand kun je, als je dat nog niet gedaan zou hebben, alsnog je voor- en achternaam kunnen invullen. Ook kun je hier je e-mailadres aanpassen.
Je gebruikersnaam die tijdens het registreren ingevoerd is, kan niet aangepast worden.

Wij wensen je veel plezier tijdens je bezoeken aan NieuwOpDeMarkt.nl of NODM.nl

Bezoek ook de website Kreatikon

You must be logged in to edit your profile.