Gazelle Gren​​​​​​​​​​​​​​oble C7+ HMB Connect / De e-bike met handi​ge GPS-protectie

Gazelle Connected bike

Wist je dat er per dag 311 fietsen worden gestolen in Nederland? (bron ANWB)

Met de Grenoble C7+ HMB Connect van Gazelle helpen wij jouw fiets beschermen. Met extra fietsondersteuning wordt elke fietstocht makkelijker en veel leuker. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een e-bike en laten een fiets zonder ondersteuning staan. Helaas is een e-bike voor fietsdieven een interessant doelwit. Daarom helpt Gazelle jouw fiets beschermen. Met de handige GPS-protectie en een zeer complete ANWB Fietsverzekering inclusief Recovery Service' beschermen wij je fiets tegen diefstal én vergroten wij de kans dat de e-bike wordt teruggevonden aanzienlijk. Win-win voor jou dus.

Optimaal genieten van je fietstocht!


Deze alleskunner met een brede en lage instap, de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. 


Dankzij slimme technologie kan bij diefstal een recovery team snel aan de slag.

Gazelle maakt al 125 jaar onderdeel uit van het dagelijks leven. De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Wij maken onze fietsen zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk en blijven altijd nadenken over slim design en technische innovaties.

Wij zijn Gazelle en wij maken kwaliteitsfietsen. 250.000 per jaar. En dit doen wij vol passie, vol overgave.

Klik op het logo voor meer informatie over de Gazelle Grenoble C7+ HMB Connect