De baanbrekende robotmaaier die maait en maait en maait...

Stil. Wendbaar. Volautomatisch. Nauwkeurig en betrouwbaar.


De robotmaaier maakt uw tuin een ontspannen plek om te zijn. Na intensief onderzoek en ontwikkeling binnen onze groep, besloten we twee decennia geleden om robotmaaiers te laten werken op gazons over de hele wereld.
We kunnen terugkijken op meer dan 20 jaar maai-ervaring, met grote gemaaide gebieden en perfect onderhouden gazons.

Waarom een GARDENA robotmaaier?

Dankzij de Silent Drive motoren biedt GARDENA de meest stille robotmaaiers op de markt (58 decibel). Het instellen van de robotmaaier is zeer eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke menu. GARDENA robotmaaiers zijn technologisch een stap voor en kunnen daardoor in alle weersomstandigheden worden gerbruikt. Een regensensor is daardoor niet meer nodig. De SensorControl-functie op de SILENO+ detecteert hoe snel je gazon groeit en maait alleen als het gras lang genoeg is.

Zit achterover en relax

Het gazon is vaak het middelpunt van de tuin. Zodra de robotmaaier het onderhoud van het gazon overneemt, hoeft u niet meer te maaien en kunt u ontspannen. Zo eenvoudig is het. Vind op deze website informatie welke robotmaaier geschikt is voor uw tuin.

Meer tijd

De tuin is dé plaats om even stoom af te blazen. Het is een groen eiland met ruimte voor echt belangrijke dingen in het leven. U heeft er tijd voor familie, vrienden en plezier. U kies zelf of u de bespaarde tijd in uw tuin of ergens anders wilt doorbrengen. Tijd is geen geld, tijd is om te leven.

Een prachtig gazon

Wilt u met blote voeten lopen over een heerlijk groen, dik en gezond grasveld? Het is rustgevend. Als uitvinders van robotmaaiers hebben we jarenlange ervaring met maaien en onze robotmaaiers hebben de beste eigenschappen. Dankzij het SensorCut systeem maaien ze regelmatig en met 'gevoel'.

Nu met €100,- CashBack, gratis aanleg of gratis afdak

Bij aankoop van een GARDENA robotmaaier ontvangt u nu €100,- CashBack, gratis installatie of een gratis afdak. Kijk voor meer informatie op onze refundwebsite.

Klik op het logo voor uitgebreide informatie over deze en andere robotmaaiers op de Gardena website.