FUJIFILM kondigt de nieuwste ontwikkeling van het Mirrorless Camera System “GFX” voor professionele toepassingen aan.

OPEN YOUR EYES

De FUJIFILM GFX 50S levert 's werelds beste beeldkwaliteit. Het combineert een uitstekende resolutie van 51,4 megapixels met uitzonderlijke tonen, geavanceerde kleurenreproductie en krachtige lenzen.
Dit niveau van beeldkwaliteit is puur motiverend. De wereld om je heen verandert vanaf het moment dat je deze camera in je hand houdt. Waardeer alles dat kan worden bereikt met het nieuwe GFX-spiegelloze camerasysteem met medium-formaat van Fujifilm.

SEE MORE OF THE WORLD

Fujifilm heeft altijd prioriteit gegeven aan de beeldkwaliteit in haar middelgrote filmcamera's. Nu, na het vestigen van een solide marktpositie in digitale beeldvorming, keert het bedrijf terug naar de wereld van mediumformaat met de lancering van de GFX 50S. Door gebruik te maken van diepgaande kennis van camera's van groot formaat en dezelfde filosofie toe te passen die de gehele ontwikkeling van de digitale fotografische apparatuur van Fujifilm heeft ondergaan, bereikt deze camera nieuwe standaarden op het gebied van fotografische kwaliteit. De GFX 50S begint een nieuw hoofdstuk in de camerageschiedenis.

Klik om online te kopen


Klik op het logo om de GFX 50s op de product website van FUJIFILM te bekijken