Say Hello to the OneStep 2

OneStep 2 Viewfinder i-Type Camera

De OneStep 2 is een nieuwe polaroid camera die klassiek design combineert met hedendaagse stijl. Het is geïnspireerd op Polaroid's originele OneStep, maar geüpdatet tot een eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken instant camera die direct uit de doos werkt - pak gewoon een aantal i-Type directe film en je bent klaar om te beginnen. Hij heeft een lens van hoge kwaliteit en een krachtige flitser om je elke keer fantastische foto's te geven, en dankzij de lange accuduur van zo’n 60 dagen ben je altijd klaar om te fotograferen, of je nu op een korte excursie bent of op een reis rond de wereld.

Say Hello to the OneStep 2

In 1977 maakte Polaroid instant fotografie eenvoudig en toegankelijk voor iedereen met de originele OneStep camera. 40 jaar later zetten we die erfenis voort met de Polaroid OneStep 2. Het is een instant camera voor de moderne tijd, geüpdatet met nieuwe technologie en een schoon, eigentijds ontwerp. Dus nu is het enige wat beter is dan het origineel... dit.

De OneStep 2 werkt met alle Polaroid Originals i-Type en 600 type film packs. We raden het gebruik van i-Type film aan omdat deze geoptimaliseerd is voor gebruik met de OneStep 2.

Bekijk de video met uitleg (Engelstalig) over de filmformaten

Klik op het logo om verdere informatie op de website van Polaroid Originals te bekijken.